Iliuță: „Lucrăm pentru cetățenii județului„

0
36
Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean Călărași

Pe 19 iunie a fost inaugurat Drumul Județean 306 care leagă satul Socoalele cu Dragoș Vodă.

Lucrările, realizate de SC Drumuri și Poduri SA, au demarat în martie când s-a intervenit la infrastructură. S-a continuat apoi la suprastructură cu piatră spartă iar la sfârșitul lunii mai s-a demarat așternerea covorului asfaltic pentru care s-au utilizat peste 460 de tone de asfalt BA16. Investiția fiind susținută integral din bugetul Consiliului Județean Călărași.
„Așa cum v-am obișnuit noi lucrăm pentru cetățenii județului. Astăzi suntem în comuna Dragoș Vodă. La propunerea domnului primar Aurel Radu Ion, Consiliul Județean a realizat o investiție privind reabilitarea DJ 306 pe o lungime de 5,6 km, drum județean care leagă satul Socoalele de centrul comunei Dragoș Vodă. Este o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o în 2016. Am spus atunci că vom asfalta acest drum și iată că ne-am ținut de cuvânt”, a declarat președitele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

DJ 306 – DRAGOȘ VODĂ – SOCOALELE

Drumuri bune în județul Călărași!Azi a fost inaugurat Drumul Județean 306 care leagă satul Socoalele cu Dragoș Vodă. Lucrările, realizate de SC Drumuri și Poduri SA, au demarat în martie când s-a intervenit la infrastructură. S-a continuat apoi la suprastructură cu piatră spartă iar la sfârșitul lunii mai s-a demarat așternerea covorului asfaltic pentru care s-au utilizat peste 460 de tone de asfalt BA16. Investiția fiind susținută integral din bugetul Consiliului Județean Călărași.„Așa cum v-am obișnuit noi lucrăm pentru cetățenii județului. Astăzi suntem în comuna Dragoș Vodă. La propunerea domnului primar Aurel Radu Ion, Consiliul Județean a realizat o investiție privind reabilitarea DJ 306 pe o lungime de 5,6 km, drum județean care leagă satul Socoalele de centrul comunei Dragoș Vodă. Este o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o în 2016. Am spus atunci că vom asfalta acest drum și iată că ne-am ținut de cuvânt”, a declarat președitele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Publicată de Consiliul Judetean Calarasi pe Miercuri, 19 iunie 2019

Vă rugăm să acceptați cookie-urile marketing pentru a putea vizualiza următorul video.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.