Baraj / Liga 3 / Mostiștea – Carmen, sâmbătă la Ulmu!

0
752

Mostiștea Ulmu este campioana Ligii a 4-a, Acerbis și reprezintă județul Călărași la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

Sâmbătă, 15 iunie, stadionul din comuna Ulmu din Județul Călărași, va fi neîncăpător începând cu ora 18:00. În comuna de pe malul Mostiștei se joacă meciul de baraja pentru promovarea în Liga a 3-a. Mostiștea Ulmu, formație patronată de omul de afaceri, Vasile Tîrșolea întâlnește Carmen București echipă care a eliminat CSA Steaua. Meciul retur se joacă pe 22 iunie la București.

Ulmu are experiența echipelor care au promovat în urma meciurilor de baraj. În 2010-2011, Phoenix Ulmu la acea vreme, ajungea să activeze în Liga a 3-a tot în urma unui meci de baraj. Și în sezonul 2005-2006 când echipa se numea Elixir Ulmu a activat în campionatul Ligii a 3-a.

Ulmu este echipa care este aproape să câștige eventul în fotbalul județean. Mostiștea este campioana Ligii a 4-a câștigând acest sezon cu 87 de puncte reușind să întreacă echipe cu ștate vechi din Liga a 4-a călărășeană precum Venus, Dunărea Ciocănești sau Chirnogi. În Cupa României, faza pe județ, Ulmu întâlnește în finală ACS Roseți, o formație mult mai slab cotată față de formația lui Tîrșolea. Mostiștea Ulmu este finanțată de omul de afaceri Vasile Tîrșolea, patronul integramelor Elixir din România.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

6 + seventeen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.