PSD / Carmen Avram: „Observ că, pe zi ce trece, infrastructura din România se dezvoltă„

0
50

„Vreau să vă fac o mărturisire: probabil că foarte puțini dintre dumneavoastră știu că, înainte de a fi jurnalist, am fost, un pic, inginer. Și nu orice fel de inginer, ci constructor de căi ferate, drumuri și poduri.

Dacă viața ar fi curs altfel, în acești 30 de ani m-aș fi uitat cu tristețe la diferitele guverne și m-aș fi întrebat de ce nu suntem chemați la muncă noi, constructorii României? Viața mea însă, cum știți, a curs altfel, așa că am făcut nu autostrăzi, poduri și căi ferate, ci emisiuni despre ele.

Azi, însă, încep să am speranță pentru tagma mea, pentru care sper ca vor veni zile mai bune. Observ că, pe zi ce trece, infrastructura din România se dezvoltă, creând punți între oameni.

La Brăila a început construcția celui mai lung pod din Europa Centrală, peste Dunăre. S-a dat startul lucrărilor la autostrada Pitești-Sibiu. Se lucrează la drumul expres Craiova-Pitești. Începe modernizarea portului Mangalia. Acestea sunt doar câteva exemple din priorităților Guvernului acesta.

Cu mii de muncitori, investiții de 5,6 miliarde de lei anul acesta și sute de kilometri în construcție, România se află pe drumul către o creștere economică constantă și o infrastructură ultra modernă. Păi, atunci, hai, Doamne ajută!„

#PSD
#AlaturiDeTine
#PatriotiInEuropa
#RomaniaMeritaMaiMult

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.