Ultima oră! Se schimbă componența Consiliului Local Călărași.

0
1194
Componența Consiliului Local Călărași se modifică începând de astăzi!

Consilierii locali din cadrul PSD Călărași: Chiriţă Alexandru, Denisa Ciulinaru şi Mândruţescu Silvia şi-au dat demisiiile!

„Este ziua în care mi-am depus demisia din funcția de consilier local„

La doar câteva zile de la alegerea lui Iulian Iacomi pentru funcția de președinte la PSD Călărași, trei consilieri locali își dau demisiile. Săptămâna trecută, senatorul PSD, Roxana Pațurcă își deschidea speech-ul la alegerile județene cu un îndemn la „unitate și loialitate„. În acest context, despre unitate nu putem vorbi și nici de loialitate.

Denisa Ciulinaru, Consilier Local din partea PSD Călărași, a făcut anumite precizări în urma demisiei:„Orice viaţă de om începe de mai multe ori.” Tudor Arghezi. „Și începe de fiecare dată când te afli la o răscruce de drumuri și esti nevoit să îți alegi o cale. Nu știi dacă este cea mai bună alegere, dacă drumul este mai ușor și mai fără de obstacole, dar atât timp cât ai facut alegerea ce ți-a dictat-o inima, trebuie să îți asumi și riscul. Pentru mine, astăzi este un astfel de moment. Este ziua în care mi-am depus demisia din funcția de consilier local al municipiului Călărași, alături de alți doi colegi, Alexandru Chiriță și Silvia Mândruțescu. Nu aș putea afirma vreodată că a fost o decizie ușoară, dar atunci când nu te mai regăsești într-o anumită echipă, este mai bine să îți vezi de propria cale. Fiecare dintre noi a candidat pentru această funcție cu speranța că alături de ceilalți vom reuși să ne lăsăm amprenta, în bine, asupra comunității în care ne petrecem timpul și viața. Votul călărășenilor ne-au adus în opoziție în acest consiliu și multe dintre ideile și programele noastre au rămas la stadiul de dorință, neavând șanse de a le aduce în realitate. Pentru o parte dintre noi, schimbările survenite în ultima vreme la nivel politic, au fost elementul ce a înclinat balanța în favoarea luării acestei decizii. Mulțumim călărășenilor pentru încrederea acordată prin fiecare vot primit și fac apel la înțelegerea dumnealor pentru această stare de fapt!„, a afirmat Denisa Ciulinaru.

 

www.dplaysport.com

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 − nine =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.