Președintele Dunării, Florin Brișan: „Trebuie să luptăm până la capăt„

0
715
Florin Brișan / Președinte AFC Dunărea

Președintele clubului Dunărea Călărași, Florin Brișan, s-a arătat nemulțumit de rezultatul final al partidei din play-out. Echipa de pe malul Borcei a pierdut la Dinamo, scor 0 – 2. 

Echipa călărășeană a făcut primul pas cu stângul în runda 1 a etapei de play-out. Dunărea a pierdut în fața trupei lui Mircea Rednic. Dinamo a marcat cele două goluri prin Nistor (23) și Montini (90). Președintele clubului călărășean, Florin Brișan a afirmat că formația de pe malul Borcei a întâlnit un adversar puternic. „Am întâlnit o echipă Dinamo, mult mai bună față de meciurile din campionat. Am avut și noi ocazii dar Dinamo a speculat mai bine jocul. Sunt dezamăgit de rezultat dar am speranțe pentru următoarele meciuri. Suntem în continuare pe un loc de baraj și trebuie să luptăm până la capăt să obținem rezultate care să ne salveze„, a afirmat Florin Brișan.

Următotul meci din etapa a 2-a din play-out se joacă la Călărași. Pe 16 martie de la ora 13:00, Dunărea întâlnește Poli Iași pe terenul „Ion Comșa„. „Trebuie să uităm repede eșecul cu Dinamo și să ne concentrăm pe partida cu Iași. Eu am încredere în jucători și am așteptări mari. Vrem ca și suporterii să fie alături de noi. Numai împreună putem trece peste greutăți. Suntem într-o situație dificilă, trebuie să recunosc, nu mai avem voie să greșim„, a mai afirmat președintele clubului Dunărea, Florin Brișan.

Etapa a 2-a din play-out se joacă la Călărași pe 16 martie de la ora 13:00 cu Poli Iași.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.