Deputatul călărășean, Sorin Vrăjitoru: „Pasajul de la Drajna se află pe lista de investiții„

0
172
Sorin Vrăjitoru / Deputat PSD Călărași

Deputatul călărășean, Sorin Vrăjitoru a susținut, astăzi o conferință de presă la sediul Partidului Social Democrat Călărași. Domnia sa a venit cu documente în care a prezentat realizarea pasajului de la Drajna.

Domnia sa a venit cu anumite precizări la „informațiile false„ care au apărut în spațiul public. „Am militat și militez pentru pasajul de la Drajna. Este un nod comercial care face legătura cu A2. Am militat să facem acest pasaj. Sunt câteva știri false și vreau să le demontez. Am fost acuzați că nu am votat amendamentul. Este o minciună! Vă pot pune la dispoziție documentul de la Ministerul Transporturilor unde pasajul Drajna este trecut pe harta de investiții. Acest pasaj se va face!, a afirmat Vrăjitoru timp în care a venit cu documente clare despre proiectul depus de domnia sa despre acest pasaj.

Proiectul de la Drajna face parte din Bugetul de Investiții. După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico Economic (CTE-ul) de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerului Dezvoltării şi în cele din urmă de Consiliul interministerial. Este o veste bună pentru călărăşeni şi nu numai care întâmpină multe greutăţi atunci când ajung la Drajna.

Vrăjitoru a vorbit în conferință și despre un alt proiect de 15 milioane de euro care include amenajarea unui port de ambarcațiuni ușoare pe brațul Borcea.„ Sunt două proiecte conexe, unul care a fost depus de Consiliul Județean pentru șenalul navigabil și un altul pentru portul de ambarcațiuni ușoare cu finanțare de la Guvernul României. O investiție majoră pentru punerea în evidență a brațului Borcea„, a mai spus Vrăjitoru.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.