Exclusiv! Scandal la spitalul din Oltenița! Dr. Smochină nu are drept de practică!

0
12138

Managerul Spitalului din Oltenița, Dr. Smochină Simona Eliza Sanda, nu are drept de practică! Am descoperit acest lucru după ce, pe internet, a apărut o postare care ne-a atras atenția.

Relatăm mai jos postarea de pe pagina de facebook: Oltenița, trezește-te, cu mențiunea că utilizatorul nu-i folosește numele managerului spitalului, Dr. Smochină dar este clar că despre domnia sa este vorba. De numele Dr. Smochină se mai leagă un scandal. Celebrul reporter de investigații, Cătălin Tolontan a pubicat pe 1 iunie 2018 un material în care dovedea că Dr. Smochină a consultat un copil de 12 ani la o clinică publică și apoi I-a tăiat o chitanță de la cabinetul ei particular. Se pare că de atunci, Dr. Smochină nu s-a învățat minte și și-a cam făcut de cap în continuare.

„Scandal la Spitalul Oltenița

După toate abuzurile făcute care nu erau suficiente (gonit angajați prin concedii să nu-și ia porția de hrană plus țipete și nepotisme, sau mahala pe tema voucherelor de vacanță), doctorița șefă, care se crede vreo minune pe pământ (minune neagră), s-a băgat peste doctorul Cocoșilă, fostul director al spitalului. A adus pe secția acestuia de ginecologie, cazuri de chirurgie, cu urgențe, plus alte cazuri de la aproape toate secțiile, internați claie peste grămadă.
Se pare că vrea să desființeze secția de Ginecologie.
Unde se crede femeia asta, oltenițeni? Medicii sunt disperați din cauza acestei femei. A dat medicii afară din policlinică, a luat spitalul pe persoană fizică.
Unde vor ăștia să ajungă cu atâta abuz de putere și încălcarea tuturor normelor și legilor juridice, umane, deontologice, sociale?
Cât timp veți accepta aceste lucruri, ei vor profita.
Și cât timp vor profita, Oltenița se va întoarce (dacă nu s-a și întors) în sclavagism, cu șantaje și amenințări către care s-au vândut pentru niște funcții la buget sau mărunțișuri de avantaje.
Așteptăm detalii aici de la cei care cunosc situația. Așteptăm să ne scrieți în privat (respectându-vă identitatea, fără a o divulga) cei cărora vă este teamă, sau cu nick name-uri de fb.
Aceste personaje vor face ce vor dori cu acest oraș și cu cei considerați ”argați” adică subordonații lor, atâta timp cât sunt acceptați de voi cu toate aceste fapte.
Dictatura este aici imediat, dorită de niște personaje dubioase!

După postarea menționată mai sus, reporterii Ediția au verificat status-ul Dr. Smochină. Surpriză! Domnia sa „nu are drept de practică„! Asta, conform datelor din Registrul C.M.R. Colegiul Medicilor București. La o simplă verificare, Dr. Smochină are un status active, dar nu are drept de practică. În acest sens, ancheta noastră merge mai departe și va solicita informații din partea C.M.C. (Colegiul Medicilor Călărași) pentru a vedea la ce sancțiune se încadrează Dr. Smochină Simona Eliza Sanda.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.