Dunărea / Florin Brișan: „La Voluntari mergem să luăm cele 3 puncte„ / Vezi aici când se scot la vânzare biletele cu Dinamo

0
731
Florin Brișan / președinte AFC Dunărea

Președintele Dunării, Florin Brișan spune că echipa călărășeană merge la Voluntari să obțină cele 3 puncte. Domnia sa a mai afirmat pentru editia.ro, faptul că de joi, 14 februarie, clubul scoate spre vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo din 24 februarie de la Călărași.

„La Voluntari mergem să luăm cele 3 puncte. Vom ataca. După deplasarea de la Voluntari, știți foarte bine că la Călărași vine Dinamo și sper să întrerupem seria bună a lor începută în acest mini-retur„, a afirmat, Florin Brișan.

Președintele Dunării a ținut să le mulțumească suporterilor care, chiar dacă au fost mai puțini la meciul cu Chiajna și-au încurajat echipa lor favorită, Dunărea Călărași. „Vreau să le mulțumesc suporterilor, spectatorilor prezenți la victoria noastră cu echipa din Chiajna. Chiar dacă au fost mai puțini față de meciul cu FCSB, și-au încurajat echipa și îi așteptăm în număr cât mai mare până la finalul acestui campionat. Avem nevoie de sprijinul lor„, a mai spus Brișan pentru editia.ro.

Voluntari – Dunărea se joacă pe 17 februarie de la ora 15 iar apoi, pe 24 februarie, la Călărași vine Dinamo București.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.