Fotbal / Liga 1 / Cutremur la Dunărea! Brișan se gândește la demisie!

0
1203
Florin Brișan / Președinte AFC Dunărea
www.dplaysport.com

Președintele clubului Dunărea Călărași, Florentin Brișan se gândește la retragere. Domnia sa a dat de înțeles acest lucru încă de anul trecut. 

Dunărea nu se află pe drumul cel bun. Echipa este în aer. La propriu. Astăzi, lotul Dunării va face deplasarea cu avionul în Turcia pentru un cantonament centralizat. Noile achiziții, dar și cei care au rămas la echipă în această iarnă se vor pregăti din greu pentru a menține Dunărea în Liga 1 în mini-returul greu care urmează. Formația lui Dan Alexa este pe 12 în clasament cu 17 puncte. Dunărea dă piept pe 2 februarie cu FCSB la Călărași.

În cadrul conducerii clubului, lucrurile nu sunt foarte clare. Florin Brișan, președintele echipei a transmis faptul că nu și-ar mai dori să rămână în funcția pe care o deține în acest moment. Omul care l-a adus pe Alexa la Călărași și care a reușit să ducă echipa pentru prima dată în istorie în Liga 1 a „dat„ și primul semnal. Anul trecut, Brișan nu a făcut deplasarea la ultimul meci al echipei pierdut la Botoșani. „Nu am vrut să fac deplasarea. Și așa nu interesa pe nimeni„, ar fi spus Brișan unor apropiați. Se pare că problemele au apărut din cauza unei lipse de comunicare în luarea unor decizii în cadrul clubului. Brișan este doar „omul„ care semnează în acest moment și alții iau decizii pentru echipă. „Când a adus bani de-acasă era bun, acum nu mai avem nevoie de el?„, a spus un apropiat al lui Brișan. Contactat de ziarul Ediția, Brișan nu a confirmat acest zvon dar nici nu a infirmat. „Nu am nevoie de imagine. Nu candidez la nicio funcție, nu am treabă cu politica. Vreau doar să fiu respectat pentru ceea ce am făcut„, a spus Brișan.

Anul acesta, mai exact în luna august, se împlinesc 100 de ani de fotbal pe malul Borcei. Este o sărbătoare, sau așa ar trebui să fie, asta în funcție de rezultatele echipei din campionat. Ar trebui să aibă loc evenimente care să marcheze anul centenar, însă, în acest moment, clubul nu are schițat nici măcar 3 rânduri despre acest lucru. Despre un proiect de promovare nici nu mai vorbim. Echpa stă bine la capitolul imagine. Noile achiziții au fost prezentate pe facebook prin recepțiile unor hoteluri. Așa se face când la un club, unii își depășesc limitele.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.