C.J. Călărași / Eduard Grama: „Vă asigur că anul 2019 va fi unul de referință pentru județul Călărași„

0
611

Directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Călărași, Eduard Grama a intrat în rândul „internauților„.

Eduard Grama și-a creat o pagină de facebook pentru a comunica mai ușor cu cetîțenii din Călărași și nu numai. Acesta a transmis un mesaj în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare. „Știu că așteptările dumneavoastră sunt mari, că sunteți exigenți și vreți de la administrația județeană rezultate concrete, durabile, care să ajute la dezvoltarea comunității. Vă asigur că anul 2019 va fi unul de referință pentru județul Călărași. 
Vom face în continuare administrație în folosul dumneavoastră și al familiilor dumneavoastră și vom finaliza proiecte importante începute în 2018 și 2017: de la reabilitarea școlilor pentru copiii cu dizabilități, la restaurarea clădirii Bibliotecii Județene „Casa Demetriad” și a Palatului Administrativ„, a scris Eduard Grama pe facebook. 

Deși este la început în rândul internauților, Grama mai are mult de lucru la capitolul socializare însă a început cu dreptul.Vremea demagogiei și a vorbelor goale a apus de mult. Noi, echipa Consiliului Județean, am demonstrat deja că este vremea faptelor și a politicilor publice în interesul cetățenilor. Vom continua să fim partenerii dumneavoastră și împreună să facem performanță!„, a mai continuat mesajul lui Eduard Grama.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.