Nicolicea, deputatul „rușine„ pentru PSD Călărași

0
355

Dacă nu știați, Eugen Nicolicea a fost ales în 2016 pentru un nou mandat la Camera Deputaților pe listele de la Călărași.

Nicolicea este cel mai slab parlamentar pentru Călărași de după Revoluție. Este unul dintre „dinozaurii„ din Parlamentul României. Din anul 1992, de aproape un sfert de secol, Nicolicea este de profesie deputat. Ultima dată a fost ales la Călărași pe listele PSD la alegerile din 2016.

Pe lângă faptul că a fost la Călărași în calitate de Deputat de maxim 2 (două) ori, Nicolicea s-a „ocupat„ în mare parte, plin de aroganță cu „găinării„ în Parlament. Numit și unul dintre „locotenenții„ lui Dragnea, Nicolicea a fost unul dintre cei care a susținut cel mai mult modificarea Codului Penal. Ultima „aroganță„ a lui Nicolicea vine cu un atac la Președintele Klaus Iohannis. Deputatul PSD de Călărași a anunțat că va propune conducerii PSD o iniţiativă legislativă care să introducă termene de aplicare a deciziilor Curții Constituționale și să explice sintagmele hotărârilor Curţii. Măsurile anunțate de Nicolicea vin după ce președintele Klaus Iohannis i-a ținut în șah pe liderii PSD și a amânat de mai multe ori luarea unor decizii legate de remanierea unor miniștri.

Acest „dinozaur„ din Parlamentul României a avut multe reacții de mahala în cariera sa. În ultima perioadă, deputatul de Călărași s-a luat la harță, folosind un limbaj suburban cu mai mulți colegi din alte partide politice. Poate, pe viitor, pesediștii îi vor trimite la Călărași să candideze pentru funțiile de deputați pe Codrin Ștefănescu sau Florin Iordache. Nu de alta, dar călărășenii au mână bună la vot.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.