Deputatul călărășean, George Sefer s-a înscris în PSD

0
71

Deputatul PMP Cristian Sefer a anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţilor, că îşi schimbă apartenenţa politică şi că va activa în grupul PSD, potrivit Mediafax.

„Vă rog să luaţi act de faptul că începând cu data de 07.11.2018 îmi schimb apartenenţa grupului parlamentar, începând cu această dată activând în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor”, se arată în adresa transmisă Biroului Permanent de deputatul Cristian Sefer.

Cristian Sefer a fost ales în 2016 deputat de Călăraşi pe listele PMP, el fiind la al doilea mandat. El a devenit astfel al 3-lea deputat al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, după Eugen Nicolicea şi Sorin Vrăjitoru..

În acest mandate, Sefer a avut până acum 8 luări de cuvânt, a susţinut 4 Declaraţii politice şi şi-a pus semnătura pe 67 de propuneri legislative initiate, 2 dintre ele fiind promulgate în legi. Cristin Sefer este membru al Comisiei pentru muncă şi protective socială precum şi Preşedinte al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.