Călărași. Consiliul Județean a scos utilajele de deszăpezire pe drumurile județene

0
76

45 de vole, autofreze, buldoescavatoare, autogredere, tractoare cu lamă, sărărițe, basculante și un unimog cu lamă și sărăriță sunt pregătite să intervină în orice moment pentru deszăpezirea județului Călărași.

Pentru a evita depunerea poleiului, Societatea de Drumuri și Poduri Călărași a patrulat, cu 24 de autoutilaje, încă de azi noapte și a răspândit 71 de tone de sare pe DN3, DN 3A, DN3B, DN21, DN31 și Autostrada A2.

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru județul Călărași o avertizare cod galben de ninsori viscolite și ger pentru miercuri, 28 noiembrie, în intervalul 02:00 – 20:00. În acestă perioadă sunt așteptate, potrivit meteorologilor, intensificări ale vântului ce pot depăși 50km/oră, ninsori, depuneri de gheață și strat de zăpadă.

Conform contractului cu Consiliul Județean Călărași, Societatea de Drumuri și Poduri Călărași va acționa, în perioada sezonului rece 2018 – 2019, cu utilaje dotate cu sistem GPS, ce permit monitorizarea acțiunilor de deszăpezire în timp real, pe 437 de kilometri de drum.

Sursa: https://www.facebook.com/ConsiliulJudeteanCalarasi

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.