Ciprian Pandea rămâne președinte la PSD Călărași. Iacomi și misteriosul liberal nu au reușit debarcarea lui

0
591

Ciprian Pandea rămâne în continuare președinte al PSD Călărași. 

Puciul nu a reușit la Călărași. Jocurile de putere nu l-au înlăturat pe tânărul Ciprian Pandea de la șefia PSD Călărași. În urma CEx-ului care a avut loc ieri la PSD, Liviu Dragnea a revenit la sentimente mai une față de actualul șef al PSD Călărași.

Ziarul nostru, anunța în exclusivitate la sfârșitul săptămânii trecute, faptul că ar urma o schimbare majoră în fruntea PSD Călărași. Pandea, fără susținere politică după „scrisoarea„ celebră adresată lui Liviu Dragnea, era trecut pe lista „remanierilor„, în locul său urmând a fi numit, actualul primar de la Lehliu-Gară, Iulian Iacomi.

Codrin Ștefănescu a fost omul care a ajuns la „Palat„ cu Iacomi, un parlamentar PSD Călărași dar și cu un „liberal„ de Călărași. Pandea a fost „linșat„ și din interiorul PSD Călărași dar a avut susținerea primarilor din Județ. Până la urmă, Dragnea, după o discuție cu Ciprian Pandea a ales să „nu vândă„ PSD Călărași și să-l păstreze pe Pandea în continuare președinte.

Este posibil acum ca la PSD Călărași să înceapă un alt „război„ de putere însă Pandea nu este adeptul unui partid dezbinat și asta pentru că urmează o bătălie mult mai importantă, cea cu PNL Călărași, un PNL „rupt„ în mai multe „găști„ la Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.