Direcționează 20% din impozitul pe profit către echipa de fotbal AFC Dunărea

0
456

Echipa fanion a orașului, AFC Dunărea Călărași poate fi susținută de orice firmă care dorește să redirecționeze 20% din impozitul pe profitul anului în curs, până pe 31 decembrie 2018.

Performanța se face cu bani! Echipa lui Dan Alexa și grupele de copii și juniori care aparțin clubului fanion, Dunărea Călărași are nevoie de sprijin. Firmele care pot redirecționa 20 % din impozitul pe profit pot susține activitatea grupării călărășene.

Cum poți redirecționa 20%?

Pe baza unui contract de sponsorizare în care se trece suma ce urmează a fi donată, suma este considerată cheltuială nedeductibilă şi se constituie ca un credit fiscal. Nu afectează baza de impozitare. În momentul plăţii impozitului pe profit, către ANAF, se va achita doar restul din impozit, donaţia ajungând astfel direct la beneficiar. Sponsorizarea este o cheltuiala deductibila din impozitul pe profit datorat statului, deci costul pentru companie este zero.

Echipa locală a avut cele mai bune rezultate din istoria fotbalului călărășean. După 100 de ani de fotbal, Dunărea a romovat în Liga 1, pentru prima dată în istoria clubului și a reușit o performanță istorică. Grupele de copii și juniori U19/U17 s-au calificat în Liga Elitelor și au obținut rezultate notabile. O performanță care trebuie susținută în continuare! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.