Vîlcelele / Nelu Tatu:„Ne dorim continuarea proiectelor, în principal modernizarea străzilor„

0
101
Nelu Tatu, primarul comunei Vîlcelele

Primarul comunei Vîlcelele, Nelu Tatu și-a continuat proiectele pentru dezvoltarea urbei pe care o conduce. Tatu a explicat pentru ediția.ro care sunt principalele investiții la Vîlcelele. 

Nelu Tatu spune că infrastructura este foarte importantă la Vîlcelele și Floroaica. „Programul Național de Dezvoltare Locală-Modernizare străzi în comuna Vîlcelele, contract finanțat nr. 3394/2017 cu o valoare totală de 4.885.751 lei din care 4.658.148 lei de la M.D.R.A.P., aflat în faza de atribuire a contractului de lucrări„, a declarat Tatu.

Tot la Vîlcelele, Primăria vrea să modernizeze un teren de joacă aflat în curtea unei școli. „Prin Grupul de Acțiune Locală „Bărăganul de S-E„, proiect AFIR se află un proiect de amenajare și dotare teren de sport și loc de joacă în incinta școlii gimnaziale Florența Albu din Vîlcelele cu o valoare totală de 125.303,84 euro din care 97.517,26 euro de la AFIR. Se așteaptă invitația pentru semnarea contractului de finanțare„, a mai spus Primarul Nelu Tatu.

Prin Compania Națională de Investiții (CNI), urmează să se reabiliteze și modernizeze căminul cultural din localitatea Vîlcelele cu o valoare totală de 1.162.609 lei. Protocolul de predare al amplasamentului a fost trimis către CNI și acum se așteaptă primirea/predarea amplasamentului. „Mai avem prin Ministerul Apelor și Pădurilor am semnat un contract de finanțare pentru „Achiziție set încărcător frontal, tractor, remorcă, cisternă vidanjabilă, mașină de împrăștiat gunoi pentru platformele ecologice din localitățile Vîlcelele și Floroaica cu o valoare totală de 513.557 lei din care 487.879,15 de la Minister„, a mai punctat Nelu Tatu.

Edilul spune că pentru 2018 își dorește să ducă la capăt proiectele implementate pentru urbea pe care o conduce. „Pentru anul 2018 ne dorim continuarea proiectelor, în principal modernizarea străzilor din localitățile Vîlcelele și Floroaica, accesarea oricărui proiect, în special pe infrastructură care să asigure dezvoltarea comunității conform situațiilor financiare care vor fi deschise„, a încheiat Primarul de la Vîlcelele.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.