Dan Alexa își serbează ziua de naștere la Călărași, acolo unde scrie istorie!

0
525
Dan Alexa / Dunărea Călărași

La mulți ani, Dan Alexa la 39 de ani! Antrenorul care a dus Dunărea Călărași pentru prima dată în Liga 1 își serbează astăzi ziua de naștere! 

Dan Alexa, antrenorul care a promovat echipa locală în Liga 1 își serbează astăzi ziua de naștere. Este omul care a reușit cea mai mare performață cu Dunărea Călărași! La 100 de ani de fotbal pe malul Borcei, Alexa rămâne în istoria fotbalului călărășean cu cea mai mare performanță a formației călărășene. Un caracter aparte și un antrenor deosebit care își pune în evidență experiența sa la clubul de la Călărași.

A „coborât„ din Rapid și s-a urcat la timona unei corăbii mici de pe Dunăre, ajungând până la Marea plină de șalupe luxoase. Dintr-o echipă mică a reușit să formeze un grup unit, o formație dornică de performanță. Dunărea Călărași are parte de cele mai frumoase momente în Liga 1 cu Dan Alexa la timonă! Pentru călărășeni, pentru suporteri, fiecare meci de pe arena „Ion Comșa„ în Liga 1 este ca o sărbătoare. La Călărași sunt momente unice în istoria fotbalului local! O istorie scrisă frumos de Dan Alexa și jucătorii săi!

La mulți ani, Dan Alexa! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.