EXCLUSIV! A început ancheta la DNA privind furtul de energie din Parcul Dumbrava!

0
1183

Viceprimarul Viorel Ivanciu este primul chemat la DNA să dea explicații cu privire la „furtul de energie electrică din Parcul Dumbrava„!

La mai bine de un an de când s-a aflat de „furtul de energie„ din Parcul Dumbrava s-a început serios ancheta! Dosarul se află pe masa procurorilor DNA, iar acum, rând pe rând urmează să fie chemați pentru a da explicații reprezentanți ai Primăriei Călărași dar și cei care ar fi „furat„ curent electric.
Prejudiciul se ridică la aproximativ 10 miliarde de lei vechi, bani pe care i-a plătit Primăria Călărași din 2008 până anul trecut din banii contribuabililor. 

Viceprimarul Dragoș Coman a făcut public anul trecut faptul că ”proprietarii” locuințelor construite pe terenul aparținând Fundației pentru Tineret Călărași (faimosul cartier de căsuțe din Parcul Dumbrava) ar fi folosit energie electrică în mod ilegal. Până la descoperirea „furtului de curent„, la Primăria Călărași, foștii viceprimari, Virgil Dumbravă și Marius Dulce nu și-au dat seama ce se întâmplă semnând ca „primarii„ facturile de curent „ilegale„ din Parcul Dumbrava.

Este cel puțin ciudat faptul că, deși despre faimosul cartier de căsuțe, despre construcțiile ilegale de acolo, s-a tot scris în presă, acum a mai ieșit la suprafață și acest ”fenomen” al consumului de energie electrică la fel de… ilegal! De altfel, în urma discuțiilor purtate cu unele persoane ce dețin locuințe în acest cartier, am aflat că oamenii plăteau costurile energiei electrice, în fiecare lună, la Fundația pentru Tineret și primeau în schimb o chitanță pentru utilități.

Persoane importante care dețin căsuțe în Parcul Dumbrava, dar și cei care au deschise afaceri acolo vor face coadă la sediul DNA București pentru declarații!

În Parcul Dumbrava deține o casă de vacanță și unul dintre Consilierii Locali, Mircea Romeo Buzea.

Între timp, anumite persoane au renunțat la viluțele de pe terenul Fundației de Tineret de teamă să nu fie anchetate în această speță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.