PSD / Pațurcă, Țifrea și Dulce, se „încălzesc„ pentru alegeri. Drăgulin este deja în „teren„

0
320

Partidul Social Democrat Călărași face un sondaj pentru alegerea următorului candidat la Primăria Călărași din 2020. 

PSD Călărași se pregătește de alegerile locale din 2020. Partidul condus în acest moment de Ciprian Pandea aruncă în luptă ce are mai bun. Roxana Pațurcă, actualul parlamentar de Călărași în Senatul României se află pe lista PSD la alegerile pentru câștigarea mandatului de Primar din 2020.

Marius Dulce, fostul viceprimar, o persoană care-l cunoaște cel mai bine pe Drăgulin se află și domnia sa în „cărți„. Ultimul nume propus de PSD să-l „bată„ pe Drăgulin este Ninel Țifrea, dar acesta nu are nicio șansă în fața actualului edil cu două mandate.

Din cele trei nume propuse de PSD Călărași, doar cel al Roxanei Pațurcă ar avea șansa să se lupte „în prima linie„ cu Daniel Drăgulin, actualul primar al Municipiului și candidatul PNL. Drăgulin are un „avantaj„ în fața candidaților PSD dar și „un dezavantaj„. Avantajul ar fi acela că este pe funcție în primul rând și își poate coordona activitatea mult mai bine dar dezavantajul este că în PNL Călărași nu există „unitate„. Drăgulin este „săpat„ chiar din interior și acest lucru va conta la următoarele alegeri locale.

În schimb, pentru Consiliul Județean Călărași se pregătește Secretarul Executiv al PSD, George Chiriță.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.