Latifundiarul Gigi Becali vrea să-i jecmănească pe suporterii călărășeni!

0
465
FCSB a anunțat un preț exagerat pentru suporterii călărășeni la meciul de mâine cu Dunărea Călărași programat la Voluntari de la ora 21:00.
FCSB, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, una dintre cele mai titrate formații din Europa, o trupă finanțată de latifundiarul Gigi Becali, vrea să scoată bani pe spatele unei echipe care abia acum simte gustul performanței din Liga1.
Oficialii FCSB au anunțat foarte târziu prețul biletelor pentru suporterii călărășeni care vor să ajungă mâine la meci. O sumă „modică„, 60 de ron un bilet la partida FCSB – Dunărea la tribuna a 2-a este un cost de o echipă cu pretenții prea mărunte pentru Liga 1. Gigi Becali, un om de afaceri, generos cu lumea amărâtă vrea să scoată maximum pe spinarea unor suporteri sau susținători care vor fi prezenți să-și susțină echipa lor favorită la primul meci oficial cu FCSB din istoria clubului Dunărea.
Este inadmisibil ca o formație de top, un club cu renume în Europa să ajungă în asemenea hal încât să te „jecmănească„ pe față, nici măcar ca la piață. Evident, suporterii Dunării vor fi prezenți în număr mare pe stadionul din Voluntari. Pasiunea lor pentru echipa antrenată de Dan Alexa este destul de mare dar nici să-i furi pe față nu este corect.
FCSB – Dunărea Călărași se dispută mâine, 23 septembrie de la ora 21:00 la Voluntari în direct pe Digisport 1, Telekom și Look TV.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.