AFC Dunărea / Marketing / Dragoș Alexandru: „În visteria clubului au intrat peste 800 de milioane lei vechi„

0
1364

Dragoș Alexandru, director de marketing al clubului de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași, a declarat faptul că după meciul jucat pe teren propriu cu U. Craiova, în visteria clubului au intrat peste 800 de milioane lei vechi (86.515 ron). 

„Aproximativ 20 de mii de euro a încasat clubul nostru după meciul cu Universitatea. Per ansamblu, după cele două jocuri disputate pe teren propriu (CFR și Universitatea), clubul a încasat aproape 70 de mii de euro. La meciul cu Universitatea banii provin doar din vânzarea biletelor iar după meciul cu CFR am pus la socoteală și abonamentele„, a afirmat pentru editia.ro, Dragoș Alexandru, directorul de marketing al Dunării Călărași.

La partida cu Universitatea Craiova, stadionul „Ion Comșa„ din Călărași a adunat 5200 de spectatori. Oficialii grupării au anunțat că în perioada 20-21 august a.c. vor fi puse în vânzare abonamentele recalculate pentru sezonul 2018-2019 pe care echipa le joacă pe teren propriu.

„Conducerea clubului a stabilit următoarele prețuri la abonamente: Peluze-140 (ron), Tr. I-300, Tr II-a-340. La tribuna acoperita, 50 ron biletul si 1000 abonamentul. Așteptăm ca suporterii să își achiziționeze în continuarea abonamentele la meciuri luni și marți (20-21 august) iar de miercuri, 22 august se vor pune în vânzare biletele la meciul cu Poli Iași. Peluze 10 lei, Tr I-15, Tr. II-a-20 ron„, a mai afirmat Dragoș Alexandru, directorul de marketing al AFC Dunărea Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.