Fotbal / Venus a promovat în Liga a 3-a. „Nu se știe dacă merge mai departe„

0
527
Venus Independenta

Campioana județeană, Venus Independența a învins ieri, pe teren propriu în meciul de baraj CS Blejoi, scor 5 – 1 și a promovat în Liga a 3-a. 

Venus devine a 4-a echipă din județul Călărași care face pasul spre Liga a 3-a după celelalte reprezentative care se află în Liga a 3-a, Înainte Modelu, Borcea și Oltenița. Ilie Zeciu, antrenorul celor de la Independența supranumită și „Barcelona județului„ pare optimist după meciul decisiv care a consfințit promovarea. „Vom vedea dacă rămânem la Liga a 3-a. Oficialii echipei au spus că vor să țină echipa la eșalonul superior„, a spus Zeciu. Este de știut faptul că Venus a mai promovat la Liga a 3-a dar nu s-a prezetat mai departe în această competiție lăsând locul altor echipe. Este posibil ca și acum, Venus să facă pasul înapoi. Și șeful AJF Călărași, Doru Dincă nu pare prea încrezător. „Vom vedea. Rămânem fără echipe la Liga a 4-a. La anul vfrea și Ulmu să promoveze… Ce facem? Nu mai avem echipe în județ„, a spus Dincă.

În partida cu CS Blejoi din Prahova au marcat pentru Venus fostul fotbalist de Liga 1, Csaba Borbely cu o reușită, Mircea Ștefan de 3 ori, fostul component al Dunării Călărași fiind urmat de coechipierul său, Ciprian Stoica.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.