Filmul promovării / Dunărea în Liga 1! „Am trăit clipe memorabile la Călărași!„. „Este un moment istoric pentru sportul călărășean!„

0
400

Florentin Brișan / Președinte AFC Dunărea: „Este un moment istoric pentru sportul călărășean. Un moment care aduce foarte multă bucurie în rândul suporterilor, locuitorilor acestui oraș. Vă spun cinstit că am crezut din primul moment în această promovare. Eu și cu Dan Alexa. Forța grupului în primul rând, o anumită stabilitate financiară și calitatea staff-ului tehnic au contribuit la performanță„.

Dan Alexa / antrenor / Dunărea Călărași: „Toți am făcut performanță. Am trăit clipe memorabile la Călărași. Am intrat în istoria acestui oraș, acestui județ și asta nu se poate compara cu absolut nimic. Chiar de la prima discuție am pus promovarea pe masă. Am simțit că lucrez cu oameni de caracter. Am avut foarte multă liniște și aici vreau să-i mulțumesc președintelui Brișan pentru că mi-a asigurat toate condițiile pentru a face performanță. Încă de la prima ședință am fixat ca obiectiv promovarea. Am venit cu animite reguli la care țin foarte mult. S-a creat un grup unit la nivelul jucătorilor. Am știut că dacă vom câștiga la Arad vom lua o opțiune serioasă. Ne gândim la toate aspectele. Trebuie să ne întărim cu jucători ca să putem ține pasul cu Liga 1. Pentru început obiectivul este salvarea de la retrogradare„

Daniel Drăgulin / Primarul Municipiului Călărași: „Eu îl știu pe Dan Alexa de când era fotbalist. Știam ce ambiții are, am văzut ce a făcut pe unde a fost ca antrenor… În momentul când am discutat cu el i-am spus un singur lucru: „din punctul nostru de vedere, al celor care finanțează această echipă nu ne interesează decât performanța pe care tu poți să o realizezi aici la Călărași„. Suntem receptivi, îți aducem liniștea de care ai nevoie pentru a închega o echipă și rezultatele s-au văzut. În afară de fotbal, avem handbal, box, avem canotaj… noi, consiliul local, sprijinim mișcarea sportivă. Dacă ar exista o Lege mai permisivă, am putea să finanțăm mult mai bine„.

Vasile Iliuță / Președintele Consiliului Județean Călărași: „Dan Alexa a venit cu o promisiune, aceea de a promova Dunărea Călărași în Liga 1.  Eu nu am făcut altceva decât să rezolv problemele financiare ale echipei Dunărea Călărași. În mandatul pe care l-am preluat, l-am luat prin votul lor și le promit un singur lucru: „nu-i voi dezamăgi și ce am realizat cu Dunărea voi realiza și pentru Județul Călărași!. Vom activa în Liga 1 cu dorința de a fi în primele 10 echipe„

Valentin Alexandru / Dunărea Călărași: „Dan Alexa ne-a unit de când a venit. Suntem o adevărată familie. Forța grupului a fost pe primul plan. Publicul ne-a ajutat fantastic. Au venit în număr foarte mare la meciuri și țin să le mulțumesc pe această cale.  

Cezar Lungu / Dunărea Călărași: „Forța grupului, valoarea grupului, dublurile pe post… a fost o concurență acerbă. Momente importante… la acel 0-0 cu Hermannstadt și la care a fost foarte multă lume la stadion… victoria importantă cu Afumați și cea de la Oradea„.

La sfârșitul lunii august, Dan Alexa a venit la Călărași. Dunărea se afla pe locul 17 retrogradabil, cu doar un punct după trei meciuri. 

Imediat a venit și prima victorie, 2-1 cu CS Balotești. Apoi a urmat a doua, a treia, a patra…

Prin muncă, pasiune și talent la Călărași s-a născut o mare echipă!

Dunărea a făcut meciuri memorabile și promovarea începea să prindă contur pe malul Borcei.

Neînvinsă de 29 de meciuri, Dunărea întâlnea acasă Ripensia Timișoara cu promovarea pe masă.

100 de ani de așteptare se încheiau… și totul a fost pentru voi, publicul călărășean.

Uriașa performanță nu se putea realiza fără sprijinul celor mai importanți sponsori, Primăria Călărași și Consiliul Județean.

Pentru Dunărea Călărași urmează primul an din istorie pe prima scenă a fotbalului românesc.

Împreună suntem mai puternici! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.