Valentin Emanoil / Manager S.J.U. Călărași: „Facem demersuri în acest moment pentru atragerea de noi medici în specialitățile„

0
182

Managerul Spitalului Județean Călărași, Valentin Emanoil anunță faptul că la Călărași vor mai veni 8 medici noi. 

Anul 2018 aduce modificări constructive în cadrul Spitalului Județean Călărași. S-a creat o echipă de conducere consolidată, au fost atrași medici tineri pe secțiile deficitare, a fost mărită structura compartimentului de diabet de la 8 la 15 paturi, s-a înființat un nou compartiment de nefrologie cu 8 paturi având medic specialist nefrolog, se asigură garda UPU Pediatrie și ambulatoriu Pediatrie, 7 ore zilnic.
Totodată, din această lună, unitatea spitalicească va avea cel de-al doilea medic cardiolog și un medic specialist ORL cu norma întreagă care vor asigura și consultații în ambulatoriu.


Veștile sunt bune pentru pacienți. Facem demersuri în acest moment pentru atragerea de noi medici în specialitățile: urologie-medic primar din Republica Moldova, cardiologie, neurologie, medicină de laborator. Aceștia urmează să înceapă activitatea în cel mult două – trei luni în cadrul SJU Călărași. Demersurile noastre au sprijinul autorităților județene și locale, Consiliul Județean Călărași prin stimulentele financiare acordate cadrelor medicale care vin către județ și Primăria municipiului Călărași prin acordarea de locuințe de serviciu”, a precizat managerul Valentin Emanoil.
La această oră, au fost ocupate prin concurs posturile de conducere la nivelul tuturor compartimentelor TESA, ceea ce a făcut să funcționeze cât mai eficient activitatea aparatului administrativ al spitalului.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.