La mulți ani, Vasile Iliuță! Ce mesaj le transmite șeful C.J. suporterilor călărășeni?

0
233

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță împlinește astăzi 50 de ani! 

De când a preluat șefia Consiliului Județean, Vasile Iliuță a crezut în promovarea echipei de fotbal, Dunărea Călărași.  Domnia sa nu a fost singurul care a pus umărul la realizarea marei performanțe dar a fost un factor și rămâne decisiv în ceea ce privește finanțarea echipei de fotbal. Iliuță a urmărit cu interes fiecare meci al echipei de pe malul Borcei și așteaptă, la fel ca toți suporterii ca echipa să joace pentru prima dată de la înființarea clubului în Liga 1.

Iliuță va fi prezent mâine pe arena „Ion Comșa„ la unul dintre cele mai decisive meciuri ale Dunării. Călărășenii au nevoie de o victorie sau un egal pentru a fi siguri de o promovare, cel puțin matematic în fața Ripensiei din Timișoara. „Felicitări jucătorilor, antrenorilor precum și conducerii clubului care au bifat aceste meciuri fără înfrângere. Vom susține performanța sportivă la Călărași, vom fi alături de Dunărea și în Liga I. Investițiile în sport și în cultură ne conferă o nouă identitate în plan național. Sâmbătă, 5 mai de la ora 12:00 voi fi prezent la jocul Dunărea-Ripensia care va consfinți prezenta echipei noastre în elita fotbalului românesc. Le mulțumesc celor care sunt, au fost și vor rămâne lângă această echipă care ne reprezintă cu cinste în fotbalul românesc”, a declarat Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Dunărea – Ripensia va avea loc mâine pe arena „Ion Comșa„ de la ora 12:00 în cadrul rundei a 33-a a Ligii a 2-a la fotbal.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.