Fotbal / Edi Grama- CJ Călărași: „Toate achizițiile la stadion vor fi noi„. Vezi aici cum va arăta gazonul!

0
2311

Dunărea Călărași se află la câteva meciuri de Liga 1. Echipa de pe malul Borcei este foarte aproape de a realiza un obiectiv istoric și anume prima participare în Liga 1 de la înființarea clubului călărășean.

Pentru a participa în Liga 1, reprezentanții Consiliului Județean Călărași au aprobat deja suma necesară pentru modernizarea arenei „Ion Comșa„. Aproximativ 2 milioane de lei este bugetul alocat pentru reabilitarea stadionului călărășean.

Eduard Grama, Directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul CJ a infirmat speculațiile apărute în ultima vreme referitoare la anumite dotări „second-hand„ ce ar urma să apară pe stadionul din Călărași. „Tot ce vom achiziționa va fi nou. Nu există nocturnă sau altceva la mâna a doua. 250 de fotolii la zona VIP, sistem de supraveghere video, nocturna, turnicheți, gazonul, totul va fi nou„, a afirmat Edi Grama. Directorul Direcției de Dezvoltare a luat deja contact cu un producător autohton pentru achiziționarea gazonului care va fi montat pe „Ion Comșa„ imediat după finalul campionatului Ligii a 2-a.

În altă ordine de idei, sâmbătă în runda a 33-a, Dunărea joacă acasă cu Ripensia Timișoara de la ora 12:00.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + nineteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.