Fotbal / Liga 2 / Drăgulin: „Ne vedem cu toții, sâmbătă, 5 mai pe stadionul Ion Comșa să sărbătorim promovarea istorică în Liga I„

0
231

Dunărea Călărași își poate semna promovarea, matematic, după meciul de sâmbătă, 5 mai de pe teren propriu. Călărășenii întâlnesc Ripensia Timișoara de la ora 12:00 în etapa a 33-a la fotbal. 

Primarul Municipiului Călărași, Daniel Drăgulin i-a felicitat pe jucătorii lui Dan Alexa după victoria din runda a 32-a. Dunărea a câștigat în 10, scor 2 – 1 în fața celor de la Luceafărul Oradea, o partidă încrâncenată și presărată cu o eliminare de partea călărășenilor.

„După o muncă ce s-a derulat pe parcursul ultimilor ani, după eforturi financiare, dar și umane, echipa de fotbal a orașului de pe malul Borcei, AFC Dunărea Călărași, este la un pas foarte mic de a fi promovată matematic în Liga I, după victoria de astăzi, (nr. sâmbătă) din deplasare, cu scorul de 2-1 în compania celor de la Luceafărul Oradea„, a scris Drăgulin pe pagina oficială de facebook.

Edilul le-a mulțumit celor care „au pus umărul„ la această promovare istorică și le-a transmis un mesaj suporterilor călărășeni.

„Este un moment în care trebuie sa ne gândim la toți cei care au pus umărul la aceasta promovare istorică și să mulțumim tuturor! Felicitări din partea Primăriei Municipiului Călărași, principalul finanțator al echipei de fotbal, pentru tot staff-ul tehnic și jucători! Ne vedem cu toții sâmbăta viitoare, pe 5 mai, pe stadionul Ion Comșa să sărbătorim promovarea istorică în Liga I de fotbal„, a mai scris Drăgulin.

Dunărea Călărași întâlnește sâmbătă, 5 mai, Ripensia Timișoara de la ora 12:00 pe stadionul Ion Comșa. Prețul unui bilet este 10 ron.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.