CEO al Acerbis Sport România, Davide Zappavigna, prezent la meciul Dunării

0
608
Davide Zappavigna, stânga, alături de Florin Brișan

Unul dintre cei mai importanți sponsori ai echipei călărășene, Davide Zappavigna, reprezentantul Acerbis Sport România, a fost prezent în tribuna oficială la meciul dintre Dunărea și Poli. 

Dunărea Călărași are un sponsor tehnic pentru noul echipament de joc: Acerbis. Fondatorul Acerbis Sport România, italianul, Davide Zappavigna, a fost pentru prima dată alături de Dunărea la Călărași. Domnia sa a văzut Live victoria lui Dan Alexa cu scorul de 2 – 0 în fața celor de la Poli Timișoara.

Acerbis este noul sponsor al echipei călărășene. Dunărea va avea un nou echipament de joc la fel ca echipele mari din țară și din Europa. Davide Zappavigna a discutat cu președintele clubului Dunărea, Florin Brișan mai multe detalii despre noul echipament și când va fi gata.

Unic în România, clubul Dunărea a făcut publice mai multe fotografii pe pagina oficială de facebook în care și-a îndemnat suporterii să aleagă anumite modele propuse de Acerbis.

Acerbis este un „brand„ puternic în țară și în Europa. Prntre cele mai importante echipe de fotbal care colaborează cu Acerbis se numără: Las Palmas (Spania), Brescia, Spezia, Virtus Entella, Albinoleffe, Heracles (Olanda), Lugano (Elveția).

Acerbis România are o gamă largă de produse sportive pe care le poți comanda pe site-ul Acerbis.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.