O călărășeancă ar fi putut fi prima doamnă a României!

0
371

Fostul Președinte, Traian Băsescu a avut o idilă cu o tânără pe nume Elena din Dragalina, Jud. Călărași înainte de căsătoria sa cu Maria, cea care a fost prima doamnă a României.

Elena Ștefan, fosta directoare a Școlii din Dragalina, Județul Călărași a a ratat ocazia de a deveni prima doamnă a României.

„Doi tineri studenţi in Constanţa, ea in primul an la Biologie, el boboc la Marină. Destinul a făcut ca ei să se intersecteze la cantina studenţească şi să se indrăgostească. Se intampla in anul 1973. Tânărul era Traian Băsescu, iar tânăra studentă e prima lui iubită, Elena Ștefan, care ulterior a ajuns directoarea școii din Dragalina.

Atunci, Băsescu avea 22 de ani şi abia intrase la Instit u t u l u i de Marină din C o n – stanţa. Tot în anul I, dar la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii, era şi Elena Ştefan, o frumoasă şatenă de vârstă apropiată cu a lui Traian, din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi.

Cei doi s-au întâlnit la cantină, s-au plăcut şi… nu a durat mult până au devenit iubiţi, iar viitorul ofiţer de marină a-nceput să-i facă vizite la căminul unde locuia ea.

“Ia uite! Aş fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena, devenită între timp Vlăsceanu, unei prietene, arătându-i o fotografie din tinereţe, în care apăreau doi adolescenţi îndrăgostiţi„, scrie ziarul Libertatea.

Fostul Inspector Școlar, prof.Dr. Constantin Tudor a confirmat acea idilă însă a venit și cu un comentariu șocant pe pagina sa de facebook referitor la această știre. „Da, așa este. Din păcate dna. respectivă din Dragalina, fosta directoare a școlii gimnaziale din localitate, a decedat„.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.