Județul Călărași i-a purtat noroc lui Burleanu acum 4 ani la șefia FRF!

0
201

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu a fost prezent astăzi la Călărași în campania sa electorală pentru șefia FRF de pe 18 aprilie.

Răzvan Burleanu s-a aflat astăzi la Călărași preț de câteva ore. Domnia sa și-a prezentat programul pentru următorii 4 ani în fața celor care îi vor da voturile pe 18 aprilie. Răzvan Burleanu are 5 voturi de la Călărași. Președintele Asociației Județene de Fotbal, Dorinel Dincă este un apropiat al lui Burleanu. Actualul șef al FRF nu are cum să piardă și celelalte voturi care vor veni de la Dunărea Călărași, Înainte Modelu, Agricola Borcea și CSM Oltenița. În total: 5 voturi ar trebui să obțină Răzvan Burleanu de la Călărași.

Răzvan Burleanu s-a întâlnit și cu edilul Mun. Călărași Daniel Drăgulin. „Am avut plăcerea să discut astăzi cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care se află, în județul Călărași, în vizită, pentru a-și promova proiectul pentru viitoarele alegeri pentru șefia FRF, programate pe 18 aprilie„, a scris primarul pe pagina sa de facebook.

Răzvan Burleanu a venit însoțit pe meleagurile noastre de Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, Gabriel Bodescu, secretar general și Gabi Berceanu, directorul de comunicare al FRF. 

Burleanu a început acum 4 ani turneul pentru șefia FRF de la Călărași. La acea vreme avea doar un singur susținător, în persoana lui Dorinel Dincă iar acum și-a încheiat campania electorală după ce a vizitat orașul nostru. Pe perioada mandatului său, Burleanu a vizitat orașul nostru de cel puțin cinci ori în diferite ocazii, lucru nemaiîntâlnit până acum la un președinte FRF. Mircea Sandu, în cei 20 de ani de „domnie„ nu a fost niciodată la Călărași.

Burleanu îl are ca și candidat puternic pe Ionuț Lupescu, fostul jucător al „Generației de Aur„. Pentru șefia FRF mai candidează și Marcel Pușcaș.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.