Vasile Iliuță: „Au fost demarate procedurile de modernizare a stadionului„

0
1183
Vasile Iliuță, președinte Consiliul Județean Călărași

Vești bune pentru suporterii echipei de fotbal, Dunărea Călărași. Vasile Iliuță a anunțat faptul că a primit „verde„ din partea Curții de Conturi și a Ministerului de Finanțe Publice pentru modernizarea stadionului „Ion Comșa„. 

Pe 13 decembrie 2017, consilierii județeni au votat într-o Ședință de Consiliu preluarea în administrare a bazei sportive Dunărea, mai exact complexul sportiv care aparține AFC Dunărea Călărași. Până atunci, Primăria Călărași deținea acel domeniu în administrare. Consiliul Județean a preluat acest lucru pentru modernizarea bazei sportive, una care intră în Liga 1 la vară. Pentru investițiile necesare, CJ-ul a solicitat mai multe documente ferme de investiții din partea Curții de Conturi și a Ministerului de Finanțe.

Procedura de finanțare este una ciudată iar pentru acest lucru, Consiliul s-a asigurat că poate face investiții fără probleme la baza sportivă. Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași a anunțat în exclusivitate pentru ziarul Ediția faptul că în cel mai scurt timp vor demara procedurile de modernizare.

Am găsit modalitățile de finanțare. În cel mai scurt timp vom demara procedurile de licitație. Vom juca până la finalul returului la Călărași. Nu mai plecăm nicăieri iar la finalul campionatului ne apucăm imediat de treabă. Vor lucra mai multe firme, fiecare pe domeniul ei. Se montează turnicheți, se schimbă gazonul, vor fi lucrări ample. Suntem pe primul loc în Liga a 2-a și cu un picior în Liga 1. Vom intra în istorie. Pentru prima dată echipa promovează în Liga 1!. Era necesar, urgent o modernizare a complexului„, a declarat Vasile Iliuță.

În aceste condiții, stadionul Dunărea din Călăraşi se va transforma într-un complex modern, Consiliul Judeţean urmând să investească suma de 500.000 de euro.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.