Vasile Iliuță s-a întâlnit cu omul de afaceri, Marian Petre Miluț. Vezi aici ce au discutat!

0
970

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a avut o întâlnire la sediul CJ cu mai mulți agenți economici din Călărași. Este pentru prima dată pe plan local când un președinte de Consiliu invită la discuții oamenii de afaceri în vederea dezvoltării județului nostru bazate pe anumite proiecte fiabile. 

„Întâlnirile cu agenții economici din județul nostru continuă la Consiliul Judetean Călărași. Săptămâna trecută, președintele PREFAB SA – Marian Petre Miluț a ridicat problema navigabilității pe brațul Borcea și oportunitatea unui port comercial pe lângă cel turistic aflat pe lista proiectelor CJ. Nu a fost ocolit nici subiectul legat de înființarea unor zone industriale, temă reluată astăzi și de oamenii de afaceri care reprezintă industria locală. 
Cea mai stringentă problemă cu care se confruntă mediul de afaceri rămâne lipsa forței de muncă specializată„, a afirmat președintele CJ, Vasile Iliuță.

Marian Petre Miluț a fost unul dintre „susținătorii„ lui Vasile Iliuță la preluarea fotoliului de președinte din cadrul CJ. Cei doi nu se află la primele discuții. Iliuță și Miluț au mai purtat convorbiri legate și de echipa de fotbal, Dunărea Călărași.

Omul de faceri, Marian Petre Miluț deține compania PREFAB SA, liderul de piață în domeniul construcțiilor. Compania PREFAB SA a realizat un proiect important la Călărași. Înființarea unei centrale de cogenerare de înaltă eficienţă energetică. Odată cu punerea în funcţiune a acestui sistem de cogenerare, PREFAB S.A. a devenit furnizor de energie în Sistemul Energetic Naţional (SEN). „Proiectul lansat şi derulat de SC PREFAB SA este de referinţă pentru proiectele susţinute din fonduri europene. Centrala de cogenerare de înaltă eficienţă, realizată de PREFAB SA, îşi are cu siguranţă locul într-un ghid al proiectelor de succes implementate cu bani europeni„, scrie Observator de Călărași.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.