Ultima oră! Drăgulin și-a anunțat din nou candidatura!

0
539

Edilul în funcție, Daniel Ștefan Drăgulin și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Călărași. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Partidului Național Liberal.  

Daniel Drăgulin a declarat astăzi că principalul candidat al PNL la Primăria Călărași este domnia sa. Drăgulin se află la al doilea mandat și se pregătește pentru un al treilea. „La Călărași s-a confirmat candidatura mea„, a spus Drăgulin. Actualul președinte al PNL în Județul Călărași, Daniel Drăgulin a mai adăugat faptul că partidul pe care îl reprezintă și-a „creionat„ în mare parte candidații la alegerile următoare din 2020.

La Călărași, pe plan local s-au făcut mai multe sondaje în ultima perioadă. Drăgulin este în fruntea listei urmat de viceprimarii Dragoș Coman și Viorel Ivanciu.

Pentru a fi siguri că va câștiga alegerile, PNL Călărași merge pe mâna lui Drăgulin. Pe de altă parte, PSD, filiala Călărași încă nu și-au anunțat public candidatul pentru Primăria Călărași însă din surse demne de încredere am aflat pe cine ar miza organizația condusă de Ciprian Pandea. Marius Dulce, fostul candidat care a pierdut alegerile în fața lui Drăgulin nu se mai află pe listă. Se pare că viitorul candidat al PSD Călărași va fi unul dintre parlamentarii actuali ai partidului aflat la Guvernare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.