Călărășeanca Iulia Ariciu la Conferința ”Femei de succes în Europa” – Bruxelles

0
1110

Recunoscut pentru modul în care își promovează țara, tradițiile și valorile, atât în România cât și la Bruxelles sau Strasbourg,  europarlamentarul Maria Grapini a sărbătorit, în inima Europei, Ziua Internațională a Femeii, înconjurată de românce. Printre acestea s-a aflat și Iulia Ariciu, călărășeanca pe care cei mai mulți o știu ca ”doamna dulce” a prăjiturilor de la fosta Cofetărie ”Julia”.

Una dintre femeile de succes din Călărași, Iulia Ariciu ne-a mărturisit că, indiferent în ce colț de lume o poartă pașii cu diferite afaceri, nu va uita niciodată de unde a plecat și că poartă cu ea în suflet oamenii care au contribuit la dezvoltarea sa ca om, dar și ca afacerist.

”Europarlamentarul Maria Grapini a oferit anul acesta doamnelor care au făcut parte din grupul femeilor de afaceri ce au însoțit-o la Parlamentul European, o zi de 8 martie specială! Am primit invitația de a face parte din delegația de la Bruxelles, la Parlamentul European, alături de celelalte doamne de afaceri, membre ale asociațiilor din țară. Invitația a venit din partea doamnei Maria Grapini – europarlamentar, pe care am cunoscut-o cu mulți ani în urmă în cadrul acțiunilor Asociațiilor membre Cafa. Deși nu mai sunt prea mult prezentă prin Călărași și chiar dacă parte din afaceri se deruleaza în București, prin țară sau peste hotare, nu am uitat și nu îmi voi uita niciodată rădăcinile. Nu pot uita locul de unde am început primele afaceri și oamenii care au contribuit la dezvoltarea mea și a afacerilor mele”, a declarat pentru EDIȚIA, Iulia Ariciu.

Un grup de 40 de femei din Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (CAFA) s-a aflat în inima Europei, ca invitat de seamă al Mariei Grapini, ruroparlamentarul fiind fondator al Coaliției. Gazdă și organizator al conferinței „Femei de succes în Europa”, umanista le-a pregătit colegelor din CAFA o zi premergătoare sărbătorii lor, plină de evenimente și surprize. Astfel, pe 7 martie, invitatele Mariei Grapini au participat la o întâlnire cu reprezentanții Asociației Tinerilor Antreprenori din UE și au asistat la conferința „Femei de succes în Europa”, structurată pe două paneluri: „Istorii de succes ale femeilor antreprenor din UE” respectiv „Tinere femei antreprenor de succes în UE”. De Ziua Femeii, pe 8 martie, Maria Grapini a continuat acțiunile din PE, cu simpozionul „Femeia Antreprenor”, organizat de umanistă împreună cu Arthis – Casa de Cultura Belgo-Română. În după-amiaza aceleiași zile, Maria Grapini și-a întâmpinat oaspeții la Gala Premiilor de Excelență  „Femeia Antreprenor”, eveniment grandios în cadrul căruia au fost decernate Premiul de Excelență Maria Grapini – ediția 2018,  pentru „O femeie antreprenor de succes” și Premiul de Excelență – Arthis , ediția 2018. Pe mandatul său, europarlamentarul Maria Grapini a pus o frumoasă amprentă românească în Parlamentul European, fiind deja cunoscute acțiunile la care au participat români, femei, copii, tineri, artiști, scriitori, jurnaliști, istorici, universitari, oameni de știință.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + ten =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.