Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a vizitat spitalele din Călărași și Oltenița

0
313

Ministrul Sănătații, Sorina Pintea a efectuat sâmbătă, 3 martie o vizită la cele două spitale din Călărași și Oltenița.  

La invitația senatoarei de Călărași, Roxana Pațurcă, Ministrul Sănătății, Sorina Pintea a vizitat în acest weekend Spitalul Județean Călărași și cel Municipal din Oltenița. După Eugen Teodorovici și Radu Oprea, miniștii în Cabinetul Dăncilă, Sorina Pitea este un alt Ministru care vizitează orașul nostru în decurs de o săptămână.

Sorina Pintea a efectuat două vizite de lucru sâmbătă, 3 martie. Prima vizită a avut loc la Spitalul Județean de Urgență Călărași. Ministrul a purtat anumite discuții cu noul manager al SJU Călărași, Valentin Emanoil și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță. La Oltenița, Ministrul Pintea a fost întâmpinată de edilul Petre Țone și alți reprezentanți ai spitalului. Liderii PSD Călărași au fost alături de Ministrul Pintea la cele două vizite. Ciprian Pandea, șeful PSD Călărași și secretar de stat al Guvernului Dăncilă, senatorul Roxana Pațurcă, deputatul Eugen Nicolicea și alți reprezentanți PSD au participat la cele două vizite.

Doamna Ministru, Sorina Pintea s-a aflat la Călărași în urma invitației pe care i-am lansat-o împreună cu președintele Ciprian Pandea. Am fost și suntem de fiecare dată alături de problemele călărășenilor. Am făcut o radiografie a problemelor din cele două spitale pentru a pune la punct sistemul sanitar și pentru a găsi soluții pe viitor„, a declarat senatoarea Roxana Pațurcă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.