Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la evenimentul… „De Dragobete, creează, oferă, iubește!”

0
205

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă așteaptă sâmbătă, 24 februarie 2018, să luați parte la proiectul „De Dragobete, creează, oferă, iubește!”.

În cadrul atelierelor de creaţie, care se vor desfăşura în foaierul sălii de spectacol „Barbu Știrbei”, începând cu ora 9:30, copiii vor confecţiona felicitări, mărţişoare, decoraţiuni şi obiecte specifice sărbătorilor de Dragobete şi Mărţişor, cu scopul de a fi implicaţi în activităţi care să le stimuleze creativitatea şi imaginaţia.

În completarea atelierelor de creaţie, de la ora 12:00, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași invită spectatorii de peste 12 ani, la proiecția filmului „Regele piticilor”.

Personajul principal e Theo, un băiat de numai 13 ani, fiul neînvinsului Dietrich, care se visează la rândul său mare cuceritor! Doar că Theo leagă o prietenie cu cel mai mare dușman al tatălui său, Laurin, fostul rege al piticilor. Așa că tânărul nostru aventurier se va confrunta cu o dilemă grea: să devină un cuceritor ca tatăl lui, sau să se dedice pasiunii sale secrete și să găsească, astfel, fericirea.

Regia: Matthias Lang

Cast: Florian Burgkart, Rufus Beck, Gregor Bloéb

Durata: 1h 30 min

Intrarea la proiecţiile din cadrul proiectul de educație cinematografică Cine Junior va fi gratuită, în limita locurilor disponibile în sală, dar cu condiţia rezervării locurilor din avans.

Relații și rezervări la numărul de telefon : 0242.314.925.

Manager,

Mihaela PETROVICI

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.