Spitalul Județean Călărași / Firma Izocon a donat un aparat de screening auditiv neonatal

0
113

Nou-născuții Călărășeni vor avea o șansă în plus în depistarea, încă de la naștere, a deficiențelor de auz! Neonatologia Spitalului Județean Călărași a fost dotată cu aparatură performantă în valoare de peste 10.000 de euro. Cu ajutorul aparatului de screening auditiv neonatal Sentiero Advanced de la Path Medical GmbH se pot depista inca de la nastere deficientele de auz ale nou nascuților.

Donația a fost oferită de către Izocon Fitness Gym si Clubul Sportiv Yzo-Gym pentru susținerea echipării corespunzătoare a spitalului Călărășean, un gest de bucurie sufletească prin ajutorul oferit celor mici, o șansă pentru o viață sănătoasă și lipsită de probleme medicale înca de la naștere .

Salutăm contribuția companiei Dutchmed Romania care a ajutat la livrarea aparatului si instruirea personalului medical. Mai mult decat atat, Dutchmed Romania a oferit cadou un pulsoximetru pentru măsurarea pulsului si a saturației oxigenului in sangele arterial pentru nou născuți.

Mulțumim doamnei Carmen Stefan – doctor în cadrul Secției de Neonatologie și domnului Valentin Emanoil – managerul Spitalului Județean Călărași, pentru o colaborare reușită.

Sperăm ca acțiunea noastră să fie un model de inspirație pentru întreaga comunitate locală!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.