Primăria Călărași / Comunicat privind prezența consilierului de stat Laszlo Borbely la Muzeul Municipal Călărași

0
36

Marți, 13 februarie 2018, a avut loc la Călărași seminarul regional „Împreună pentru dezvoltarea durabilă”, la care au participat reprezentanţii instituţiilor publice locale şi ai societăţii civile din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia.

Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, consilierul de stat Laszlo Borbely, împreună cu echipa care l-a însoțit la eveniment, a ales Muzeul Municipal Călărași pentru parte de side-event.

În cadrul acestei acțiuni consilierul de stat Laszlo Borbely și echipa dânsului au interacționat cu colectivul muzeului și cu un grup de elevi de la Liceul Danubius coordonați de prof.  Loredana Mira-Fulga și de prof. Dumitrel Toma. Elevii, membrii ai echipei de ambasadori Danubius EPAS și jurnaliști în cadrul CESCUJUR, au profitat de prezența lui Laszlo Borbely, luându-i un interviu.

Consilierul de stat Laszlo Borbely este cetăţean de onoare al municipiului Călărași, fiind numit prin Hotărârea de Consiliul Local numărul 138 din 24 august 2006.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.