Fotbal / Dunărea a câștigat primul amical din Turcia. Ce spune președintele Brișan despre cantonamentul echipei

0
477

Elevii lui Dan Alexa au câștigat astăzi cu 3 – 2 în fața echipei PFC Cherno More (Bulgaria). Golurile formației noastre au fost marcate de Drăghiceanu și Vali Alexandru, ultimul cu două reușite.

Este primul meci de verificare pe care Dunărea îl câștigă în cantonamentul de pregătire din Antalya. În primul joc, Dunărea a făcut 0 – 0 cu Coreenii de la Daejeon Citizen FC.

Băieţii au un program strict, fiind îndeaproape supravegheaţi de stafful tehnic. Chiar lângă hotelul în care sunt cazaţi se află 3 terenuri de dimensiuni normale cu gazon de bună calitate. Pe scurt, sunt mulţumit de ce am văzut acolo, de modul în care se antrenează jucătorii pe care-i aşteaptă meciuri dificile în mini – retur”, a declarat președintele AFC Dunărea, Florin Brișan.

Dan Alexa a început meciul cu: G. Popa – I. Ţenea, B. Şandru, A. Dobrosavlevici, B. Vasile – Cr. Puşcaş, P. Iacob – Missi Mezu, M. Drăghiceanu, Al. Stoica (30 V. Alexandru) – C. Rus.

Au mai jucat la noi: C. Lungu – I. Ţenea, B. Manole, G. Preoteasa. Dobrosavlevici, M. Tomozei – C. Cristea, Cr. Puşcaş – Missi Mezu, D. Spehar, V. Munteanu – V. Alexandru.

Dunărea mai are programate încă două partide de verificare înainte de revenirea în țară. Pe 2 februarie joacă în compania celor de la FC Tom Tomsk (Rusia) iar pe 4 februarie întâlnește FC Samtredia (Georgia).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.