Senatorul – Răducu Filipescu: „De ce nu suntem în stare să adunăm bani de la agricultorii din județ pentru echipa de fotbal?„

0
887

Senatorul Răducu Filipescu a declarat că este încântat de performanța echipei de fotbal Dunărea Călărași. 

Fostul președinte al Consiliului Județean Călărași, actualmente Senator PNL, Răducu Filipescu a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că o eventuală promovare a Dunării ar însemna foarte mult pentru județul nostru și spune că echipa ar trebui susținută financiar și de anumiți agricultori, fermieri.

Eu sunt extraordinar de încântat că Dunărea a ajuns în situația să promoveze și chiar îmi doresc din toată inima să o facă. Ce este mai complicat, este ca toate autoritățile locale și sponsorii din județul Călărași să poată să țină această echipă. Pentru că intri în Liga 1 cu echipa asta, dar ca să poți să reziști, mai trebuie să împrospătezi echipa, să aduci jucători care costă. Eu îmi pun problema? De ce oare nu suntem noi în stare să adunăm bani pentru această echipă de la toți agricultorii din județul nostru care stau cu fundul pe miliarde de lei, mai ales după recoltele astea extraordinare și nu vin și ei să spună: „uite domnule, dau și eu 100 de milioane la fotbal„.  Dacă ar da fiecare agricultor care are cel puțin 500. 1.000 de hectare câte 100 de milioane, ar fi boieri, dar ca să ți o echipă de Liga 1 numai din consiliul local și cel județean este aproape imposibil. Sunt costuri mari„, a afirmat Filipescu. 

Domnia sa, a mai punctat că este pregătit să-i ajute pe cei de la Dunărea dacă i se va cere acest lucru. „În primul rând o să apară și orașul nostru pe la televizor, nu am avut niciodată o echipă în Liga 1. Ar fi o treabă fantastică. Eu dacă aș putea să-i ajut, măcar să mă duc pe la agricultori să le spun să dea și ei 10 mii de lei că nu e un capăt de țară, nu mi-e rușine„, a afirmat Răducu Filipescu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.