Fotbal / Liga 2 / Dan Alexa: „Cu noi se poate scrie istorie„

0
458
Dan Alexa / Dunărea Călărași

Antrenorul Dunării Călărași, Dan Alexa a declarat într-o conferință de presă faptul că se declară foarte mulțumit de condițiile de la Călărași.

Dan Alexa este antrenorul care a dus Dunărea pe locul 1 în Liga a 2-a. „Chirurgul„ și-a câștigat încrederea suporterilor călărășeni și a celor care finanțează echipa locală. Antrenorul a făcut și face performanță la Călărași într-un moment istoric pentru echipa de pe malul Borcei. Dunărea nu a mai fost niciodată așa de aproape de Liga 1 și la aproape 100 de ani de fotbal la Călărași, iubitorii acestui sport sunt aproape să-și vadă echipa lor preferată jucând alături de echipele titrate din Liga 1.

„Suntem la jumătate de drum. Am reușit să avem un parcurs excepțional. Jucătorii s-au pliat repede pe anumite reguli ale mele și au dat roade. Îi mulțumesc domnului Brișan pentru că ne dă o oarecare liniște, mulțumesc celor care ne sprijină, primăriei și consiliului. Fără sprijinul lor nu puteam face performanță. Cu noi se poate scrie istorie. Am adus jucători pe care îi cunosc. Sunt foarte mulțumit și de staff-ul echipei, toți cei care pun umărul la această performanță. Avem un lot competitiv, un lot echilibrat, 23-24 de jucători. Suntem cea mai tânără echipă dintre favoritele la promovare. Mă bucur foarte mult că nu sunt probleme financiare așa cum am întâlnit la alte formații unde am antrenat„, a spus Dan Alexa.

În altă ordine de idei, Dunărea s-a impus astăzi în primul amical al ierni. Călărășenii au învins Mostiștea Ulmu (Liga a 4-a) cu scorul de 3 – 1. Golurile au fost marcate de Missi, Kanda și Drăghiceanu.

În perioada 24 ianuarie -5 februarie, echipa pregătită de Dan Alexa va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, Antalya, unde va disputa şi patru jocuri amicale.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − fourteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.