„Salvatorul de vieți”, Dr. Adrian Stanciu s-a reîntors, astăzi, de ziua lui, la Spitalul „Marie Curie„

0
9475

Unul dintre cei mai apreciați medici de pediatrie din România, Dr. Adrian Stanciu, s-a reîntors astăzi la Spitalul „Marie Curie„ într-o zi importantă pentru domnia sa. Dr. Stanciu se retrăsese inițial de la spital în octombrie anul trecut din cauza unor probleme.

Astăzi, Dr. Adrian Stanciu a fost primit cu multă emoție la revenirea sa ca medic de pediatrie la spitalul „Marie Curie„. Mai mulți părinți și copii l-au așteptat pe dr,. Stanciu și l-au sărbătorit pe „salvatorul de vieți„. Aflat la zi aniversară, părinții i-au făcut o surpriză medicului pediatru un tort și i-au cântat un „La mulți ani!„, postând un filmuleț pe pagina de facebook „Grup de suport Dr. Adrian Stanciu„

Dr. Stanciu și-a reluat astfel activitatea ca șef de secție la unul dintre cele mai importante spitale din România asta după ce anul trecut a fost „forțat„ din nou să plece pentru a doua oară în decursul ultimilor 3 ani. La plecare, D. Stanciu a afirmat că: „Mă retrag de la spital pentru limpezire. Spitalul a devenit imoral prin promovările clientelare făcute de dr Bălgrădean sub plapuma UMF. Nu pot fi complice prin tăcere, la degradarea morală și profesională a activității medicale. Este un protest, un act de respect pentru pacienți„.

Activitatea domniei sale, una foarte importantă pentru cei mici, dar și faptul că este cel mai apreciat medic pediatru i-au făcut pe cei ce vor să-l „discrediteze„ pe Dr. Stanciu să se gândească de două ori înainte de a face acest lucru.

În acest context, Dr. Stanciu poate fi găsit de luni -până vineri între orele 09:00-11:00 în policlinica spitalului „Marie Curie„, cabinetul P01. ( Policlinica se află în incinta Spitalului), iar pentru cabinetul privat se fac programări.  

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.