Deputatul Cristian George Sefer, peste 100 de amendamente la buget

0
120
Cristian George Sefer, Deputat PMP Călărași

Transportul, infrastructura, sănătatea şi natalitatea sunt priorităţile pe care le are în vedere domnul deputat Sefer Cristian George (PMP) cu ocazia dezbaterii proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2018.

Domnul deputat Cristian Sefer a depus peste 100 de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2018, solicitând suplimentarea sumelor alocate Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Transporturilor.

Parlamentarul PMP a solicitat susținerea cu sumele necesare pentru asigurarea traficului pe DN 21 Drajna – Călărași în condiţii de viscol, creşterea numărului de zile de navigaţie pe Braţul Borcea pe sectorul Dunăre – Călăraşi, modernizarea infrastructurii rutiere din unele localităţi care nu au posibilitate de finanţare din surse proprii, extinderea rețelei apă-canal din orașul Budești, înființarea de noi creşe  pentru copii în localităţile rurale, asigurarea ambulanţelor pentru comunele din judeţ.

Un amendament important vizează rezolvarea problemei lipsei medicilor specialişti din cadrul Spitalului Judeţean Călăraşi. Astfel, domnul deputat Sefer Cristian solicită alocarea sumelor necesare construirii de locuințe de serviciu pentru personalul medical care deservește Spitalul Județean Călărași.

De asemenea, parlamentarul are în vedere asigurarea bugetului necesar realizării studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate pentru construirea porturilor turistice în municipiile Călărași şi Olteniţa.

Legea Bugetului de Stat pentru 2018 este în dezbatere la Comisiile de specialitate ale Parlamentului și va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial, în urma votului din plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Biroul de presă al domnului deputat Cristian George Sefer

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.