Consiliul Județean Călărași a luat în administrare baza sportivă Dunărea pentru modernizare

0
1392
Foto Jurnalul de Călărași

Consilierii județeni au votat ieri în Ședința de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activează echipa de fotbal a orașului, AFC Dunărea Călărași. CJ-ul depune un proiect prin CNI pentru modernizarea stadionului ce prevede suprafața de joc, ridicarea unui complex hotelier și a unei nocturne.

„Noi vrem să luăm stadionul pentru că Primăria a depus un proiect pe CNA (Compania Națională de Investiții) pentru bazinul didactic de înot și al doilea proiect tot prin CNI nu se mai aprobă. Vrem să luăm acea bază mai ales că ne mândrim cu rezultatele din ultima perioadă și vrem să obținem o promovare istorică în Liga 1. Vrem să modernizăm această bază, să facem anumite reparații. De aceea am spus în Ședință Extraordinară ca să putem să-l prindem în buget. Baza sportivă trebuie să ajungă la un standard pentru a putea fi omologat pentru Liga 1. Noi vom depune un proiect pe CNI pentru gazon, hotel și instalația de nocturnă„, a declarat Marian Dinulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași.

Echipa de fotbal, Dunărea Călărași a terminat pe prima poziție, devenind campioană de toamnă în Liga a 2-a. Trupa lui Dan Alexa se află la un retur de Liga 1, o promovare ce se anunță una istorică în cazul în care formația de pe malul Borcei ar ajunge în Liga 1.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.