Proiect ”POVEȘTI, COLINDE, PODOABE, MERINDE!” / Voiniceii de la Rostogol au strâns daruri pentru alți copilași

0
145

Filiala Orizont a Bibliotecii Județene Călărași ”Alexandru Odobescu”  a primit astăzi de Moș Nicolae, vizita piticilor din grupa mică ”Voiniceii” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Rostogol”. Micuții au strâns daruri pentru copilașii pe la care nu prea ajunge Moș Nicolae.

Alintați și îndrumați de doamnele educatoare Filip Nela și Dinu Viorica, piticii n-au venit cu mâna goală, Voiniceii pornind la drum , asemeni spiridușilor moșului, încărcați cu daruri fel de fel: jucării, cărți și jocuri. Acțiunea face parte din cadrul campaniei inițiate de Filiala Orizont a Bibliotecii Județene Călărași ”Alexandru Odobescu” a fost denumită ”POVEȘTI, COLINDE, PODOABE, MERINDE!”  și este destinată copiilor mai puțin fericiți.

”Bunătatea copiilor cu suflete mici, dar cu inimă mare, a fost răsplătită de un om cu suflet mare,sponsorul acestei campanii, doamna VALERICA BUIAC de la Supermarket VALERICA PROD, căreia îi aducem mulțumiri speciale pentru gestul frumos. Mulțumim doamnelor educatoare și părinților pentru implicare”, ne-au declarat reprezentanți ai Filialei Orizont a Bibliotecii Județene Călărași.

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.