„Zeus„, criminalii sunt încă liberi!

0
1855

Încă de vineri seară, criminalii autostopiști care au înjunghiat două victime, sunt de negăsit. Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, Marian Iorga conduce marea acțiune de prindere a criminalilor. Aceștia sunt încă liberi!

În seara zilei de vineri, 24 noiembrie, cele două victime Ion și Violeta Constantin, au luat la ocazie doi tineri în dreptul localității Drajna. Tinerii i-au solicitat șoferului să oprească în dreptul localității Tudor Vladimirescu iar la scurt timp i-au atacat cu cuțitele pe Ion și Violeta Constantin. Șoferul a decedat pe loc însă soția acestuia a scăpat cu viață dar se află sub supravegherea medicilor din cadrul Spitalului Județean Călărași.

Imediat au fost alertați oamenii legii și s-au format mai multe filtre pentru prinderea criminalilor. „E o chestiune de timp până vor fi prinşi. Încă de aseară (n.r: vineri seară) au fost instituite filtre, iar împrejurimile au fost periate de zeci de poliţişti şi anchetatori. S-a scotocit pe câmp, cu lanterne, cu câini de urmă. Se merge pe mai multe piste în acest caz, însă un lucru este sigur: victimele nu-i cunoşteau pe agresori. I-au luat de pe drum, la ocazie, de la Drajna. Au crezut că fac o faptă bună, dar uitaţi-vă la ce s-a ajuns. Femeia rănită a purtat o discuţie cu anchetatorii şi a explicat cum ea şi soţul său au fost atacaţi cu cuţitele de cei doi străini care se aflau pe bancheta din spate a maşinii. Atacul a avut loc în momentul în care au oprit în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu pentru ca autostopiştii să coboare, aşa cum ceruseră. Agresorii sunt tineri, cu vârste până în 30 de ani şi amândoi purtau câte un cuţit”, susţin anchetatorii pentru Adevărul.ro

Şeful IPJ Călăraşi, comisar-şef Marian Iorga coordonează ancheta crimei înfiorătoare petrecută pe DN3A, vineri seară. De la aproape două zile, polițiștii coordonați de șeful IPJ Călărași nu i-au găsit pe criminali!

În urmă cu o lună, Marian Iorga, șeful IPJ Călărași se „lăuda„ într-o conferință de presă că: „Principalele repere ale rezultatelor noastre din primele şase luni ale acestui an sunt unele foarte bune. Este cel mai mic nivel al infracţionalităţii din ultimii cinci ani”. Este inadmisibil ca în zilele noastre, o armată de polițiști dotați cu echipamente sofisticate să nu poată prinde doi tineri care au comis o crimă.

În acest moment, panica s-a instalat în județul Călărași dar și în orașele învecinate. Cei toi tineri sunt încă în libertate și pot comite o nouă infracțiune în disperarea lor de a scăpa de oamenii legii.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.