Vrei să distribui ziare și colete în Danemarca? Mergi la sediul AJOFM Călărași pe 14 noiembrie!

0
113

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași prin serviciul de ocupare EURES România oferă 30 locuri de muncă vacante în DANEMARCA (firma DAO 365A/S din Jutland), pentru distrubuția de ziare și colete. Angajatorul intenționează să recruteze personal în data de 14 noiembrie 2017, la sediul AJOFM Călărași.

Activitatea constă în distribuirea către clienți a ziarelor, revistelor și coletelor. Durata contractului de muncă este de aproximativ 6 luni iar salariul oferit este de 17 euro brut/oră. Se asigură cazare în prima săptămână iar apoi fiecare trebuie să se întrețină până la plata primului salariu.

Cerințele postului sunt următoarele:

  • Permis de conducere valid, categoria B;
  • Cunoștințe de limba engleză.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date se va depune la sediul AJOFM Călărași și va conţine următoarele acte: copie act identitate, adeverinţa medicală „apt pentru muncă”, cazier judiciar, copie act de studii, CV model EUROPASS.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călărași din strada 13 Decembrie, nr. 12, tel 0242 318.376.

Compartimentul  Comunicare, Secretariatul Consiliului Consultativ și EURES

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.