Ion Paladi – Bine-i șade mesei mele… la Dorobanțu de „Ziua comunei„!

0
290

 

Locuitorii comunei Dorobanțu din județul Călărași, și nu numai, sunt invitați să participe duminică, 5 noiembrie, la o nouă ediție a ”Zilei comunei Dorobanțu”. Primăria și Consiliul Local au pregătit un spectacol frumos, în care vor evolua cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Paladi. Celebrele melodii ale solistului Ion Paladi: „Bine-i șade mesei mela sau Foaie verde și un chiper„, vor răsuna pe scena amplasată de autoritățile locale în parcul central din comuna Dorobanțu.

La acest eveniment vor mai urca pe scenă: Mioara Velicu, Gelu Voicu, Mariana și Mihai Călin dar și ansamblul folcloric „Spicul„ din Dorobanțu. Evenimentul este prezentat pentru prima dată în acest an de actorul Mihai Călin.

Vasile Stoica / Primar comuna Dorobanțu: „Vă așteptăm să ne fiți alături la zi de sărbătoare pentru comuna noastră. La fel ca și anii trecuți vrem să fie o manifestare frumoasă să ne bucurăm alături de cei dragi. Avem invitați de seamă pentru locuitorii comunei noastre și nu numai. Ne dorim să avem o organizare la fel de bună ca și anii trecuți când am avut peste 1.000 de invitați„.

Vasile Stoica – Primar comuna Dorobanțu

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.