„Salvatorul de vieți„, Dr. Adrian Stanciu, forțat din nou să plece din spitalul „Marie Curie„

1
21373

Unul dintre cei mai apreciați medici de pediatrie din România, Dr. Adrian Stanciu este forțat din nou să părăsească spitalul „Marie Curie„. Domnia sa, a transmis în urmă cu câteva minute un mesaj important pe o pagină de socializare motivând retragerea sa din spital din cauza unor probleme.

„Mă retrag de la spital pentru limpezire. Spitalul a devenit imoral prin promovările clientelare făcute de dr Bălgrădean sub plapuma UMF. Nu pot fi complice prin tăcere, la degradarea morală și profesională a activității medicale. Este un protest, un act de respect pentru pacienți. Este un act de demnitate”, a spus Dr. Stanciu pe grupul său de pe facebook – www.facebook.com. 

Sute de mesaje de încurajare au început să curgă în urma mesajului de mai sus, mesaj transmis de Dr. Adrian Stanciu , supranumit și „Salvatorul de vieți„.

Dr. Adrian Stanciu a mai fost forțat să părăsească spitalul „Marie Curie„, în 2015, provocând o mișcare de stradă. Sute de părinți au ieșit să protesteze în urma deciziei luate de conducerea spitalului și au strâns mai multe semnături în urma unei petiții iar Dr. Stanciu a revenit la locul său de muncă.

Comentarii

comentarii

1 COMENTARIU

  1. Pacat, mare pacat pentru ca nu primeaza sanatatea copiilor. Ei sunt cei mai afectati. Se pare ca orgoliile si dorinta de a prinde un loc caldut ii face pe multi sa calce si pe cadavre. Tot respectul pt dl. Doctor. Stie ca il iubim si il sustinem neconditionat. Vom fi alaturi de el in toate deciziile pe care le ia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.