Eveniment de ciclism – “Cursa Dunării Călărășene” – 21-22 octombrie 2017

0
43

În weekendul 21-22 octombrie s-a desfasurat la Calarasi cea de-a patra editie a concursului de ciclism “Cursa Dunarii Calarasene” unde s-au aliniat la start un numar  de 244 participanti dornici de o distractie pe cinste.

Evenimentul a venit in intampinarea iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori si profesionisti ce au dorit sa-si testeze limitele pe doua roti intr-un peisaj unic prin frumusetea lui, in mare parte prin padure dar si pe digul Dunarii Calarasene.

In ziua de sambata, 21 octombrie, concurentii au avut parte  de adrenalina si de muschi intinsi la maxim la cursa de MTB pe un traseu de 52 de km pe insula Ialomitei intr-un un peisaj de poveste plin de vegetatie, nisip, diguri abrupte, urcari si coborari gandite exact pentru a le stimula forta musculara!

Dupa experienta pe cinste, fiecare concurent a fost rasplatit cu un ospat din saramura de peste proaspat din Dunarea noastra.

Duminica, 22 octombrie, a avut loc etapa de şosea a concursului pentru copii “MICII VITEZOMANI”, în Călăraşi. Copiii au pedalat si s-au distrat pe un traseu usor cu o lungime de 4 km, accesibil pentru toate categoriile de varste.

Fondul de premii din anul acesta a fost unul generos cu un total de 10.800 de lei, pentru cursele accesibile atat pentru amatori cat si pentru profesionisti in peisajul superb de pe malul Dunarii.

Evenimentul de interes national “Cursa Dunarii Calarasene 2017”   este o acțiune aflată în organizarea Consiliului Județean Călărași și are ca scop promovarea zonei, dar și a sportului cu pedale.

Felicitări pentru efort și curaj tuturor concurenților!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.